Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Νικολούδης: «Σημαντικότερη η άνοδος στη Σουπερ Λίγκα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης για το αποψινό ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.

Η άποψή του για το σημερινό ντέρμπι:

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι αλλά νομίζω ότι ο Ηρακλής πρέπει να ρίξει το βάρος στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου παρά να διεκδικήσει κάτι από τον ΠΑΟΚ. Ήδη έγινε υπέρβαση στα παιχνίδια με την Ξάνθη. Σημαντικότερος στόχος για τον Ηρακλή, είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα».

Είναι γιορτή το ντέρμπι;

«Αν ήταν γιορτή θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 10000 Ηρακλειδείς στο γήπεδο αλλά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Αν ήμουν πρόεδρος θα έδινα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί ο Ηρακλής έχει και οικονομικά προβλήματα. Επιμένω πάντως ότι ο κύριος στόχος του Ηρακλή είναι η άνοδος και φοβάμαι για το τι μπορεί να επιφέρει αυτό το παιχνίδι, 3 μέρες μετά στις Σέρρες. Είδαμε τι έπαθε και ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι με τον Παναιτωλικό, ανάμεσα στα παιχνίδια με την Σάλκε. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία και στο Αγρίνιο δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του».

Η πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα:

«Νομίζω ότι θα έρθει ισόπαλο το παιχνίδι. Πιστεύω να το διαχειριστούν έξυπνα οι παίκτες και ο προπονητής, έτσι ώστε ο Ηρακλής να βγάλει καθαρός το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και κάρτες ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: