Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Γκουερίνο στο Metropolis: «Υπάρχει διαφορά ποιότητας»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νέτο Γκουερίνο ,για τον αποψινό αγώνα του Δικέφαλου με τον Ηρακλή, αλλά και για τις χειμερινές προσθήκες των «ασπρόμαυρων».
-Για το πώς περιμένει το σημερινό παιχνίδι: «Θα είναι σίγουρα ντέρμπι. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Δεν παίζει ρόλο ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Θα γίνει ένα παιχνίδι από τα παλιά».
-Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον σημερινό του αντίπαλο. Παίζει στη μεγάλη κατηγορία και στην Ευρώπη. Δεν συγκρίνεται η οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ με αυτή του Ηρακλή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μεγάλες μεταγραφές, να φέρει σπουδαίους παίκτες και ο Στέφενς είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποιοτική διαφορά στα ρόστερ των δύο ομάδων. Αν ο ΠΑΟΚ διαχειριστεί καλά το παιχνίδι δε θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα έχει μέταλλο και το έχει αποδείξει».
-Για τον Ηρακλή είπε: «Ο Ηρακλής με τον Όγιος στον πάγκο έχει βρει ρυθμό. Θα προσπαθήσει να πάρει από το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορεί. Μακάρι και ο Ηρακλής να βρει μια σταθερή διοίκηση και να επιστρέψει στην Super League».
-Για τις χειμερινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Και τον Μάαρτενς και τον Μαντούρο τους γνωρίζει ο Στέφενς ,καθώς έχουν αγωνιστεί και οι δύο στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Θα βοηθήσουν και οι δύο άμεσα τον ΠΑΟΚ και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά θα είναι και από τώρα έτοιμη για την επόμενη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει θεωρώ από τώρα τη δεύτερη θέση οπότε θα αγωνιστεί και πάλει στα προκριματικά του Champions League. Οπότε με μια, δύο προσθήκες το καλοκαίρι θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους, αλλά και το πρωτάθλημα. Δεν χτίζονται μεγάλες ομάδες σε διάστημα ενός χρόνου. Χρειάζεται να γίνονται σταθερά βήματα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: