Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Χαώδης η διαφορά...!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει την προέλαση του και για την τεράστια διαφορά που έχει με όλες τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα!
Το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» το έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές από τούτη εδώ τη γωνιά. Η διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες είναι τεράστια για να μην πούμε χαώδης.
 
Ο Θρύλος υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας και με τον Μίτσελ να πραγματοποιεί ουκ ολίγες αλλαγές. Τί και αν έλειπαν οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας, Μήτρογλου και Σαβιόλα. Τί και αν προτιμήθηκε ο Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο. Τι και να ξεκουράστηκαν οι Φουστέρ και Σάμαρης.
Καμία απολύτως διαφορά για την εικόνα του φετινού Ολυμπιακού.
 
Πλάκα έκαναν οι Πειραιώτες με τους Αρκάδες και πέτυχαν τέσσερα γκολ και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Κέρδισαν εύκολα, καθαρά και από το πρώτο κιόλας λεπτό ξεκίνησαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους. Τους έδειξαν με το… καλημέρα, ότι δεν μπορούσαν να είχαν βλέψεις για κάτι καλό μέσα στο Καραϊσκάκη.
 
Το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ηλίθιο, αλλά πέναλτι. Ο Τσαμπουρής έφαγε την ντρίμπλα του Βάις και τον έσπρωξε με τα δύο χέρια. Ηλίθια, αλλά αποβολή ήταν και η ενέργεια του επιθετικού του Αστέρα. Σωστή πέρα για πέρα και η κόκκινη που του έδειξε ο Μάνταλος.
 
Η υπόθεση πρόκριση τελείωσε και το δεύτερο ματς στην Τρίπολη, απέκτησε πλέον διαδικαστικό χαραχτήρα. Ο Θρύλος συνεχίζει την προέλασή του για το νταμπλ και κακά τα ψέματα ουσιαστικά προετοιμάζονται για τα μεγάλα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο ματς πολύ δύσκολα, αλλά από την άλλη ο φετινός Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένος από χέρι…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: