Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Έξτρα μέτρα εν όψει ΟΑΚΑ ζητεί ο Ολυμπιακός!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή προς την Αστυνομία ζητεί τη λήψη έξτρα μέτρων ασφαλείας για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό αφήνοντας αιχμές για τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Έξτρα μέτρα εν όψει ΟΑΚΑ ζητεί ο Ολυμπιακός
Με επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητεί επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει «ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ», η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: