Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Με το σπαθί του ο Ολαϊτάν…!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τον παίκτη που κάθε φορά που ο Μίτσελ του δίνει την ευκαιρία αυτός την... αρπάζει από τα μαλλιά και τον δικαιώνει! Όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε διαρκώς ότι η ομάδα έχει πολλές λύσεις, προφανώς και κάτι γνωρίζουν. Όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δύο παίκτες κλειδιά, οι Μήτρογλου και Βάις, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ο Μίτσελ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ρισκάρει και να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στο ημίχρονο.
Έβγαλε τους δύο ποδοσφαιριστές (ανοίγουμε μια… μεγάλη παρένθεση, γιατί πρέπει να τονίσουμε ότι το να μην είναι σε καλή κατάσταση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Μήτρογλου είναι απόλυτα φυσιολογικό, μετά τη δίμηνη απουσία του. Θέλει χρόνο και παιχνίδια για να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι η εικόνα που βγάζει που Βάις, ένας παίκτης που ξέρει καντάρια μπάλα…) και πέρασε στο παιχνίδι τους Ολαϊτάν και Φουστέρ.
Οι δύο αλλαγές άλλαξαν την εικόνα της ομάδας και ειδικά ο Ολαϊτάν έκανε… παπάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός επιθετικός έλυσε τον γόρδιο δεσμό και αν μη τι άλλο έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα.
Ο Ολαϊτάν συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Μιλάμε για έναν παίκτη που από την προετοιμασία εκμεταλλεύθηκε την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και δεν άφηνε ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάθε φορά που ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε, αυτός έδινε τον καλύτερό του εαυτό. Και με το σπαθί του και την μαγκιά του, κέρδισε την εκτίμηση του τεχνικού του.  
Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του, σαν καλό… παράρτημα, έπαιξε κλειστά, δεν έδινε χώρους και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ζωή των Πειραιωτών. Είχε την καλή του στιγμή με την ευκαιρία του Ροτζέριο, αλλά όπως προαναφέραμε οι πολλές ποιοτικές λύσεις που υπάρχουν στο ρόστερ των πρωταθλητών, δεν επιτρέπουν στους αντιπάλους πολλά όνειρα.
Όσον αφορά τέλος, τον άλλο διεκδικητή (;) του τίτλου, τον ΠΑΟΚ, έχασε και πάλι έδαφος, αλλά ήταν αναμενόμενο. Έπαιζε στην Αθήνα και ο προπονητής του, επειδή δεν μπορεί στην πρωτεύουσα να μιλήσει (όπως ο ίδιος είχε πει), προφανώς δεν μπορεί να δώσει και οδηγίες στους παίκτες του.Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: