Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μπαντής: «Συνέχεια στο σερί»

Συνέχεια στο αήττητο σερί του θέλει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαντής.

Μπαντής: «Συνέχεια στο σερί»
Στις 7 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

Από τότε οι Αρκάδες μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ένα σερί που θέλουν να συνεχίσουν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη.

Αυτό τόνισε και ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος εξήγησε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του ήρθαν στην Αθήνα με στόχο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαντής στο Novasports

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η κάθε ομάδα θέλει τους βαθμούς για τους δικούς της λόγους. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε την κατάλληλη προσοχή που αρμόζει στον αντίπαλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα δώσουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το σερί νικών που έχουμε στο πρωτάθλημα».

Για το δυνατό σημείο του Απόλλωνα:

«Ο Απόλλων έχει δείξει δύο διαφορετικά πρόσωπα έως τώρα. Σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή είναι τελείως διαφορετικός, με καινούργιους παίκτες και φιλοσοφία. Από ότι βλέπω μάχεται περισσότερο μέσα στο γήπεδο, έχει περισσότερο επιθετική φιλοσοφία και αυτό θα πρέπει να προσέξουμε εμείς».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες του σημερινού αντιπάλου της ομάδας του:

«Σαν σύνολο έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Ατομικά μπορώ να πω ότι διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως ο Μπάρκογλου, ο Πετρόπουλος, ο Μίνγκας και ο Κόρμπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης στα χαφ. Θα δώσουμε και εμείς την ανάλογη προσοχή, αν και πιστεύω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον Απόλλωνα και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι:

«Το κάθε παιχνίδι έχει τους δικούς του κανόνες. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να κριθεί οπουδήποτε. Μπορεί να κριθεί στο ποιος θα σκοράρει πρώτος ή στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και θα δείξει πάθος».

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Νομίζω ότι ο αντίπαλος επειδή παίζει στην έδρα του θα επιδιώξει να καταφέρει να κερδίσει τους τρεις πόντους αλλά με αυτό το σκεπτικό πηγαίνουμε και εμείς. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και μακάρι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: