Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Στη… γύρα για στόπερ!!

Εβδομάδα εξελίξεων χαρακτηρίζεται αυτή που ξεκινάει από αύριο στον Ολυμπιακό, αφού είναι πιθανό να προχωρήσει το θέμα του στόπερ. Φήμες ότι γίνεται και τυπικά «ερυθρόλευκος» ο Αυλωνίτης.

Στη… γύρα για στόπερ
Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν εντός της εβδομάδας για το θέμα της απόκτησης στόπερ στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες δεν δέχθηκαν ούτε χθες γκολ και κατάφεραν να ξεφύγουν κι άλλο από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Μίτσελ παρουσιάζεται αποφασισμένος να ενισχυθεί το «ερυθρόλευκο» ρόστερ εν όψει των σπουδαίων αναμετρήσεων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του συλλόγου και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό», αφού ο Πιέρ Ισά και ο Κριστιάν Καρεμπέ ψάχνουν τις λύσεις που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στα μετόπισθεν μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας θεωρείται δεδομένο πως έχει μιλήσει με τον Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Λιλ και για τον Μπάσα της Λιλ, ενώ υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως ο Μιρίν της Μονακό, ο Μενσά της Εβιάν και ο Σκιλασί της Μπαστιά.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν οι Λουγκάνο (έμπειρος και «αλμυρός») της Γουέστ Μπρομ, ο Μπουρντίσο της Ρόμα (αν και έχει τονίσει πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα) και ο Εσκουντέ της Μπεσίκτας.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Τάσου Αυλώνιτη, αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στον Πανιώνιο ή θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

Χθες στη Νέα Σμύρνη είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του με τους «κυανέρυθρους» και ότι από αύριο θα είναι παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και, μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις παραμονής του.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει ακόμη περισσότερα ματς στα πόδια του και να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος στου Ρέντη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: