Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Λάσνικ: «Παίξαμε καλά απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο»

Χαρούμενος μετά την λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αντρέας Λάσνικ. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Λάσνικ: «Παίξαμε καλά απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο»
Ο Πανιώνιος πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού, ο Αντρέας Λάσνικ μίλησε στη Nova για την απόδοση της ομάδας του απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πολύ καλή τακτική και πήραμε μια μεγάλη νίκη», τόνισε αρχικά ο σκόρερ του ενός από τα δυο τέρματα του Πανιωνίου.

«Στον αθλητισμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη. Τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω πως έχω την εμπιστοσύνη και της ομάδας και του προπονητή και αυτό με βοηθάει να κάνω καλύτερες εμφανίσεις», ανέφερε για την παρουσία του στην εντεκάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια ο Λάσνικ.

«Το τελευταίο μου γκολ από φάουλ ήταν στην Ολλανδία που σκόραρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρώτη φορά πέτυχα γκολ με φάουλ στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων».

«Δεν είναι μόνο η δική μου εμφάνιση αλλά όλης της ομάδας. Μπορέσαμε και παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν πολύ καλοί όμως κερδίζοντας εμπειρίες θα καταφέρουμε στο μέλλον να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε τη νίκη, μας είπε πως παίζουμε στη Νέα Σμύρνη και πως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ολοκλήρωσε ο 30χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: