Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Θέλει μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα…»

Τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του Ολυμπιακού, έκρουσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την αγχωτική νίκη επί του Λεβαδειακού.

«Θέλει μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα…»
Η εικόνα του Ολυμπιακού, στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν άρεσε καθόλου στον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως απογοητεύτηκε από την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών, ωστόσο παράλληλα έκανε λόγο για μεγάλη προσοχή που χρειάζεται από εδώ και πέρα σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

«Απογοητεύτηκα από το πρώτο ημίχρονο της ομάδας μου. Κάναμε ίσως το χειρότερο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και πήγαν όλα καλά. Θέλω να πω σε όλους ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Τώρα έχει αρχίσει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και πρέπει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να είμαστε πάρα πολύ καλοί και να κοιτάζουμε να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα και όχι τα εύκολα δύσκολα. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα αναπτύχτηκε πολύ καλά, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο και έπαιξε με ενθουσιασμό. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλή ομάδα για να πάει ακόμη παραπάνω από εκεί που είναι στην βαθμολογία.

Για τη διαιτησία έχω να πω ότι επιτέλους είδα να εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι και να μην διαμαρτύρεται κανείς όταν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Και ρωτώ όλο τον κόσμο. Όταν έχεις κάρτα και πιάνεις τη μπάλα με το χέρι ένα λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι είναι σαν να προκαλείς τον διαιτητή να στην δώσει διότι συμπληρώνεις κάρτες και θέλεις να βγεις έτσι κι αλλιώς. Πολύ σωστά την έδωσε ο διαιτητής την κάρτα και δεν φταίει σε τίποτα. Εφάρμοσε τους κανονισμούς και μακάρι όλοι οι διαιτητές να εφαρμόζουν τους κανονισμούς από το Α μέχρι το Ω. Δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Και ρωτώ όποιους βγουν να κάνουν σχόλια αν είναι έτσι ο κανονισμός ή όχι. Ας αφήσουν πια τις μουρμούρες και τις γκρίνιες. Εύχομαι όλοι οι παίκτες μας από εδώ και μπρος να είναι πολύ σοβαροί και να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ούτε στο Κύπελλο ούτε στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: