Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Θέλαμε να πάρουμε μια διαφορά»

Τη διαφορά που απέκτησαν στη βαθμολογία οι παίκτες της Κηφισιάς κόντρα στα Τρίκαλα επισήμανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ΑΕΝΚ.

«Θέλαμε να πάρουμε μια διαφορά»
Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη και οφείλεται στην άμυνα του πρώτου μέρους και στα μεγάλα σουτ στο κακό τους δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας την απειρία των περισσότερων στην Α1 από αυτούς που συγκροτούν τον σύλλογο και το ρόστερ, θεωρώντας πως μπορεί η ομάδα να κοιτάει κάτι περισσότερο από τη σωτηρία της.

Αναλυτικά: «Καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που έπρεπε να πάρουμε, διότι μετά τη νίκη στον πρώτο γύρο οφείλαμε να δημιουργήσουμε μία διαφορά. Στην άμυνα, ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, παίξαμε τη γνώριμή μας άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η παρουσία μας στην άμυνα ήταν κακή, δεχτήκαμε 54 πόντους, νούμερο απαγορευτικό, αλλά τα παιδιά είχαν ποιότητα να βάλουν μεγάλα σουτ, να βρούμε λύσεις από τον Λιακόπουλο και τον Κακιούζη και πήραμε τη νίκη.
Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο του κόουτς Φλεβαράκη και δεν απαντώ εγωιστικά, αλλά είναι η πρώτη χρονιά για πολλούς στην ομάδα στην Α1. Από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο στη διοίκηση, όπως και για τους μισούς παίκτες, είναι η πρώτη χρονιά στην κατηγορία και η ομάδα δεν μπορεί να έχει κανένα στόχο τίποτα άλλο, παρά την παραμονή.

Δεν είμαστε ποτέ γηπεδούχοι, πάντα οι αντίπαλοί μας έχουν κόσμο. ‘Χτίζουμε’ και δημιουργούμε την εμπειρία που δεν έχουμε. Έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το παιχνίδι στην Α1 δεν παίζεται μόνο με τους παίκτες. Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο.

Πλέον, φτάσαμε τις επτά νίκες και μπορούμε να κοιτάξουμε και λίγο παραπάνω. Όμως, χρειάζεται ταπεινότητα. Ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να διασύρεις, πρέπει να μας γίνει μάθημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στους ανθρώπους των Τρικάλων που κάνουν μια πολύ καλή δουλειά και προσπαθούν να εξυγιάνουν και τα λάθη του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: