Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Έγινε… Λούι!!

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Μπράιαν Λούι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έφυγε από τη Ριζούπολη με τη νίκη, 2-1. Ο Καράσκο άνοιξε το σκορ, ο Πετρόπουλος ισοφάρισε, όμως οι Αρκάδες πανηγύρισαν.

Έγινε… Λούι!
Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα στο παιχνίδι. Ο Αστέρας, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, πίεσε, έκανε ευκαιρίες και τελικά σκόραρε, ενώ στο δεύτερο, οι παίκτες του Σάντσες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και βρήκαν απέναντί τους, έναν εξαιρετικό Μπαντή, ο οποίος κράτησε το σκορ, ενώ στο γκολ της ισοφάρισης του έχει γίνει φάουλ.

Όλα κρίθηκαν όμως στις καθυστερήσεις με τον Λούι, να πιάνει ένα τρομερό σουτ και να «παγώνει» για τα καλά την Ριζούπολη, χαρίζοντας παράλληλα ένα σπουδαίο τρίποντο στον Αστέρα.

Το ματς:
Ο Απόλλωνα, μετά το επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης έτοιμος να επαναλάβει μια αντίστοιχη εμφάνιση και να εκμεταλλευτεί το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες μετά το διπλό στα Γιάννινα και την εύκολη νίκη επί του Πλατανια, ταξίδεψε στη Ριζούπολη για μια ακόμα εκτός έδρας νίκη. Αυτό έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πιέζοντας αρκετά ψηλά και με διάθεση να επιτεθεί.

Οι παίκτες του Βεργέτη, ήταν αυτοί που έφτασαν σε κάποιες περιπτώσεις κοντά στο γκολ, έχοντας μέτρα στο γήπεδο και χωρίς να απειλούνται στην άμυνα. Ο Καράσκο «χτύπησε» και πάλι σε μία κόντρα, άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα της Τρίπολης στη θέση του οδηγού. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων πίεσε, πάτησε την περιοχή του Μπαντή και τον ανάγκασε σε δύο πολύ καλές επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν, με το οποίο η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να είναι πιο επιθετικός. Να έχει διάθεση να πιέσει ψηλά, να εκμεταλλευτεί τα άκρα του, κάτι που στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε, ενώ παράλληλα ήθελε να αξιοποιήσει και τους κεντρικούς του μέσους, οι οποίοι δημιουργικά υστέρησαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γιώργος Μπαντής κρατούσε τον Αστέρα στη θέση του οδηγού, παρά τις όποιες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Τα λεπτά κύλησαν, ο Σάντσες έπαιξε τα δικά του χαρτιά από τον πάγκο και η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα με ένα από αυτά. Ο Πετρόπουλος, βρήκε την μπάλα μπροστά του, μετά από φάουλ του Φαρινόλα στον Μπαντή, την έστειλε στα δίχτυα έφερε τα πάντα στα ίσια. Ο Μπράιαν Λούι, όμως είχε άλλη άποψη και με ένα υπέροχο σουτ έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα της Τρίπολης, «παγώνοντας» για τα καλά την Ριζούπολη.
















Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας (76’ Πετρόπουλος), Λουσέρο (69’ Αμπρόουζ), Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

Στον πάγκο: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Σόουζα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλα, Μουνάφο (55’ Σέτι), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68’ Ναβάρο), Καράσκο (80’ Κάφα), Μπαράλες.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Χουάνμα, Γκρατσίνι, Κυριακόπουλος.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Γήπεδο: «Γ. Καμάρας»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: