Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κινητικότητα για τερματοφύλακα!

«Τελειωμένος» θεωρείται στον ΠΑΟΚ ο Σανθ Χακόμπο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την αντικατάστασή του. Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει προταθεί και ο Μίχαελ Γκσμπούρνινγκ.

Κινητικότητα για τερματοφύλακα
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σανθ Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο καλούνται να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τη χθεσινή ήττα (2-0) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας ο Χουμπ Στέφενς είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους παραμένει εκτός ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει στην ομάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, όμως οι κινήσεις της διοίκησης άλλα δείχνουν…

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς είναι σε επικοινωνία με τον Χακόμπο για να λύσει το συμβόλαιό του και να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Παράλληλα, στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν καθημερινά προτάσεις για τη θέση του τερματοφύλακα, όμως οι ιθύνοντες συλλόγου φέρονται να αρκούνται στις υπάρχουσες λύσεις (όπως για παράδειγμα του Μελισσα που παίζει δανεικός στον Φωκικό) και έχουν προχωρήσει στις σχετικές ενημερώσεις.

Εν τω μεταξύ, από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη συμπρωτεύουσα πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μίχαελ Γκσμπούρνινγκ για να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο στον «άσο».

Ο Αυστριακός γκολκίπερ (πρώην της Ξάνθης) επέστρεψε στην Ευρώπη, ύστερα από τη θητεία του στο MLS, και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: