Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Πέτρες βρέχει μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ»!

«Σκληρή» απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό, λόγω της επιστολής που έστειλαν οι «ερυθρολεύκοι» ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο προσεχές ντέρμπι της Δευτέρας.

«Πέτρες βρέχει μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ»!
Ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συνεχίζεται...

Μετά την επιστολή που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της οποίας ζητούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Δευτέρας, ήρθε η άμεση απάντηση από πλευράς «πρασίνων».

Οι τελευταίοι, αφού αναφέρουν πως «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακαλύπτει ανύπαρκτα γεγονότα», περνούν στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας πως «πέτρες πέφτουν μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ», ενώ στο τέλος διευκρινίζουν τι εννοούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την φράση του «Ο νόμος του ΟΑΚΑ».


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για μια ακόμη φορά, ανακαλύπτει ανύπαρκτα γεγονότα, που μόνο στη φαντασία των διοικούντων υπάρχουν, ώστε να ενισχύσουν τη μάχη των εντυπώσεων που προσπαθούν- χωρίς αποτέλεσμα βεβαίως- να κερδίσουν.
Έχουμε να επισημάνουμε δύο πράγματα.

1. Πέτρες βρέχει μόνο στο δρόμο προς το ΣΕΦ και ποτέ προς το ΟΑΚΑ.

2. Όσο κι αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν "ο νόμος του ΟΑΚΑ" που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφορά αποκλειστικά αγωνιστικά ζητήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: