Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να παίξει με πλάγιες σέντρες»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να παίξει με πλάγιες σέντρες και όχι από τον άξονα απέδωσε τη νίκη του Πανιωνίου επί του «Δικεφάλου» ο Κώστας Παναγόπουλος.

«Αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να παίξει με πλάγιες σέντρες»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το γρήγορο προβάδισμα άλλαξε τα πλάνα των «ασπρόμαυρων», αφού αναγκάστηκαν και να ρισκάρουν οι γηπεδούχοι, όμως δικαιώθηκαν από τη δουλειά που έκαναν όλη την εβδομάδα, ενώ είχαν «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο και θεωρεί πως οι παίκτες του ανταποκρίνονται σε αυτά που τους λέει και, έτσι, κοίταξαν ένα μεγάλο αντίπαλο στα μάτια.

Αναλυτικά: «Καταφέραμε και προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ από τα άκρα, ώστε να μας παίξει με σέντρες. Διαφοροποιήσαμε τον σχηματισμό μας για να το πετύχουμε, αν και είχε ρίσκο. Πήραμε τελικά αυτό που μας άξιζε, βάσει της δουλειάς που έχουμε κάνει.

Είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε συστήματα και σχηματισμούς, όταν δεν μπορείς να δουλέψεις όπως πρέπει μέσα στην εβδομάδα. Δεν ήταν τυχαία η εμφάνισή μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος, διότι τα παιδιά ανταποκρίνονται σε αυτό που κάνουμε.

Έχω δει όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασε βαθμούς μόνο στο Αγρίνιο και στο "Καραϊσκάκης". Όλες οι ομάδες δίνουν χώρο στον ΠΑΟΚ. Έτσι, εμείς είπαμε ότι θα κλείσουμε τον άξονα και θα τον οδηγήσουμε στα άκρα. Ήμασταν "διαβασμένοι". Κρατάω ότι κοιτάξαμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: