Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Φασούλι το φασούλι...!!

Μπορεί για ακόμη ένα ματς στο «Κλ. Βικελίδης» να μην θυμήθηκε... να νικήσει, όμως ο Άρης κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό, 0-0, κόντρα στον Ατρόμητο κρατώντας ζωντανή την ελπίδα της σωτηρίας.

Φασούλι το φασούλι...
Ισόπαλη χωρίς τέρματα, 0-0, έληξε η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κίτρινοι» για ακόμη ένα ματς δεν κατάφεραν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο, μπόρεσαν να αντέξουν στις επιθετικές ορέξεις της ομάδας του Παράσχου και να προσθέσουν έναν σημαντικό βαθμό στο βαθμολογικό τους... σακούλι στην προσπάθειά τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί στο γήπεδο και να έχει τις φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Τα πολλά νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών των δύο ομάδων έριξαν τον ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, πάλι οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες με τον εξαιρετικό Διούδη να τους στερεί το γκολ.

«Βυθισμένος» στο πάτο της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 12 βαθμούς, παρέμεινε ο Άρης. Στους 8 βαθμούς μείωσε την απόστασή του από την 2η θέση και τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος.

Το ματς:



Με περισσότερη διάθεση και ενέργεια μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Ατρομήτου. Η ομάδα του Παράσχου από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις κυρίως από τον άξονα να παραβιάσει την εστία του Διούδη. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης βλέποντας πως είχε πρόβλημα στην κατοχή της μπάλας, έριξε το βάρος στη διαφύλαξη του «μηδέν» στην άμυνα. Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο γρήγορος, καθώς οι γηπεδούχοι, έστω και προσωρινά, κατάφεραν να ανεβάσουν τις γραμμές τους και να πιέσουν ψηλότερα.

Η αλλαγή τακτικής από πλευράς Άρη, έφερε και την τεράστια ευκαιρία του Αγκάνθο στο 23’, αλλά παράλληλα βοήθησε και τους Περιστεριώτες να πλησιάσουν ακόμη πιο εύκολα και εκείνοι το γκολ, αφού πλέον είχαν περισσότερους χώρους στη διάθεσή τους. Τελικά, παρά και το δοκάρι του Παπαδόπουλου στο 27’, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου με τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αρκετά νεύρα από τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα του τελευταίου δεκάλεπτου.

Με αρκετά νεύρα και δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πίεσε αρκετά τις πρώτες πάσες των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να μην τους αφήνει να αναπτυχθούν και να πλησιάσουν με άνεση την εστία του Διούδη. Ο ρυθμός του ήταν αρκετά χαμηλός αφού τα πολλά φάουλ μετέτρεψαν τις στημένες φάσεις ως τη μοναδική ευκαιρία για να απειλήσουν οι δύο ομάδες.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος άρχισε και πάλι να κυριαρχεί σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Οι παίκτες του Παράσχου έδειχναν πιο ξεκούραστοι και με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθείών τους τον Ούμπιντες κατάφεραν να «στριμώξουν» την άμυνα του Άρη. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφερε να αντέξει την πίεση κυρίως λόγω του εξαιρετικού Διούδη, που έκλεισε τον δρόμο όσες φορές χρειάστηκε στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.





Οι συνθέσεις:



Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76’ Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (46’ Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (90' Νταμαρλής)

Στον πάγκο: Γκελής, Αγγελούδης, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Ρένια

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (62’ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (77’ Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (90+2' Μπάλλας), Ουμπίδες, Λαζαρίδης

Στον πάγκο: Σηφάκης, Γεωργίου, Ιγκλέσιας, Αρκούδας, Ταβάρες

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: