Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ζαρόπουλος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα…»

Μονόδρομο αποτελεί για την Skoda Ξάνθη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα του Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Ζαρόπουλος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα…»
Στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν σήμερα μέσα στην έδρα του Εργοτέλη οι παίκτες της Skoda Ξάνθης, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως οι Ακρίτες θέλουν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων με ήττες και μία καλή ευκαιρία αποτελεί ο αγώνας με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος στο Novasports

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Skoda Ξάνθη

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό σερί και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στην Κρήτη και πιστεύω πως με την κατάλληλη δουλειά θα πετύχουμε αυτό το στόχο».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι Ακρίτες από το συγκεκριμένο σερί

«Υπάρχει πίεση αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι για να ανατρέπουν τα εις βάρος τους αποτελέσματα και να παίρνουν εκτός έδρας νίκες».

Για το αν παραμένει ψηλά ο πήχης

«Δεν αλλάζει ο στόχος. Εμείς κυνηγάμε τον στόχο μέχρι τέλους, και δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη».

Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη

«Ο Εργοτέλης είναι σε δυσκολότερη θέση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, άλλαξαν προπονητή, παίζουν στην έδρα τους και έχουν αρκετή πίεση οπότε εμείς θα επωφεληθούμε από αυτό».

Για τι περιμένουν από τους Κρητικούς

«Θα πιεστούμε αρκετά αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και αρκετά αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις. Τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της αντεπίθεσης».

Για το αν πιστεύει πως μπορούν να φτάσουν στο «τρίποντο»

«Είμαστε πεπεισμένοι για τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και ακόμα και η ισοπαλία είναι σαν ήττα για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: