Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σόκαρε την Σερένα η Ιβάνοβιτς!!

Έκανε το θαύμα της η Άνα Ιβάνοβιτς! Η Σέρβα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και με ανατροπή πέταξε εκτός προημιτελικών Αυστραλιανού Όπεν την μεγάλη Σερένα Γουίλιαμς!

Σόκαρε την Σερένα η Ιβάνοβιτς!
«Βόμβα» στην Μελβούρνη! Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της, η Άνα Ιβάνοβιτς σκότωσε το «θηρίο». Η Σέρβα τενίστρια πέταξε εκτός προημιτελικών την Σερένα Γουίλιαμς, χάρη στην μεγάλη νίκη της με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) ύστερα από σχεδόν δύο ώρες παιχνιδιού!

Το νούμερο 14 στον κόσμο βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» κατάσταση και επιτέλους θυμίζει κάτι από το μαγικό 2008 που είχε βρεθεί στην κορυφή του κόσμου και είχε κατακτήσει το Roland Garros.

Η μεγάλη θριαμβεύτρια της Rod Laver Arena νίκησε για πρώτη φορά την Αμερικανίδα αντίπαλό της και μάλιστα το έκανε με ανατροπή, διότι μπορεί να έχασε το πρώτο σετ, αλλά αυτό όχι μόνο δεν την εκνεύρισε, αλλά την πείσμωσε και έφτασε στο εκπληκτικό φίνις!

Ταυτόχρονα μπήκε και... φρένο στο αήττητο που έτρεχε από τον περασμένο Αύγουστο το νούμερο ένα στον κόσμο, καθώς μέχρι και τη σημερινή της ήττα είχε 25 σερί νίκες.

Στα προημιτελικά, η Ιβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την Μπουσάρντ που νίκησε στα τρία σετ την Ντελακουά. Το δεύτερο ζευγάρι που έχει ήδη γίνει γνωστό είναι αυτό ανάμεσα σε Λι και Πανέτα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: