Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μακριά από την Λεωφόρο κάνει… πρωταθλητισμό!!

«Ντου από Παντού» για το παιχνίδι στην Βέροια και το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει και φέτος ο Παναθηναϊκός εντός κι εκτός έδρας. Καλά, για πέρυσι δεν το συζητάμε. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη. Χάλια τα είχε πάει. Φέτος στην Λεωφόρο είναι σαφώς βελτιωμένος, όμως και πάλι δεν έχει αποφύγει τις γκέλες. Όσες, άλλωστε, ήττες έχει στο γήπεδό του, άλλες τόσες έχει κι εκτός. Και μόνο αυτό, λέει πολλά.
Πρωταθλητισμό εκτός, αλλά εντός…
Αν κάναμε από μια «ειδική» βαθμολογία εντός κι εκτός έδρας, τότε θα βλέπαμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός, που παίζει σε λίγες ώρες στην Βέροια, εκτός έδρας κάνει… πρωταθλητισμό. Ενώ εντός, το αντίθετο!
«Ειδική» εκτός έδρας!
Από τους 33 β. που έχουν οι πράσινοι, τους 14 τους έχουν πάρει μακριά από την Λεωφόρο. Έχουν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες. Μια πολύ ικανοποιητική συγκομιδή, αφού μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ τα έχουν πάει καλύτερα, ενώ με τον Ατρόμητο (μέχρι το ματς με τον Άρη) υπάρχει ισοβαθμία.
«Ειδική» εντός έδρας!
Αντίθετα, εντός έδρας ο Παναθηναϊκός σ’ αυτή την «ειδική» βαθμολογία είναι (με 19 β.) πίσω όχι μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά κι από Ατρόμητο, Αστέρα, Πανθρακικό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ. Ενώ έχει τους ίδιους βαθμούς με Ξάνθη και Λεβαδειακό!
Την εικόνα του
Όπως είπαμε, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Συνέβαινε και πέρυσι, ενώ έχει παρατηρηθεί και παλιότερα.
Ανεξάρτητα, λοιπόν, τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με την Βέροια στην «επικίνδυνη» έξοδό του, θα πρέπει στον β’ γύρο να βελτιώσει την εικόνα του στην Λεωφόρο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: