Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πάει Πλατανιά ο Ζαραδούκας!!

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος λύνει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και άμεσα υπογράφει για ενάμιση χρόνο στην ομάδα των Χανίων.

Πάει Πλατανιά ο Ζαραδούκας
Μετά από μόλις έξι μήνες παραμονής στην Τρίπολη και την ομάδα του Αστέρα, ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες.

Μάλιστα, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ χωρίς ομάδα, αφού είναι έτοιμος να υπογράψει στον Πλατανιά.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη, από την στιγμή που φάνηκε πως στην Τρίπολη δεν υπολογίζεται. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Μάλιστα, το μόνο που απομένει είναι να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Αστέρα και στη συνέχεια να υπογράψει στην ομάδα των Χανίων. Ο ίδιος ο παίκτης με μία ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τον Αστέρα, όπου είχε μόνο επτά συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο.

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του αν και σύντομα στην πόλη της Τρίπολης ...επόμενη στάση στον επόμενο σταθμό», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: