Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ανατροπή στο φινάλε και με δέκα παίκτες!! (video)

Μεγάλη νίκη (3-2) της Λάτσιο, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, επί της Ουντινέζε στο «Φρίουλι» στην 20η αγωνιστική της Serie A, παρότι έπαιξε για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες.

Ανατροπή στο φινάλε και με δέκα παίκτες (video)
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (3-2) χάρισε ο Ερνάνες στη Λάτσιο με γκολ που πέτυχε στο 90ο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε και έφτασε τους 27 βαθμούς. Η ομάδα του Εντουάρντο Ρέχα έπαιξε για πάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 54’ αποβλήθηκε ο Ονάτζι, αντικρίζοντας μέσα σε πέντε λεπτά δύο κίτρινες κάρτες. Ωστόσο, βρήκε τη δύναμη, αν και έχανε μέχρι το 82΄, να πετύχει δύο γκολ μέσα σε ένα οκτάλεπτο και να αποδράσει από την έδρα της Ουντινέζε.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Ντι Νατάλε με πέναλτι, ενώ στο 63’ ο Καντρέβα ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο Μπαντού έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχος πέντε λεπτά αργότερα.

Ένα αυτόγκολ του Λατσάρι στο 82’ όμως έφερε και πάλι σε ισορροπία το ματς και ανέβασε ψυχολογικά τους λατσιάλι, οι οποίοι είδαν ότι και αριθμητικό μειονέκτημα ήταν κοντά στο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν αρκέστηκαν σε αυτό και με το τέρμα του Βραζιλιάνου μέσου λίγο πριν το φινάλε πήραν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: