Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Παράπονα για διαιτησία και έκκληση για ενίσχυση από Λιόγα!

Ο Δημήτρης Λιόγας διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα του Ηλυσιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης για την ομάδα του.

Παράπονα για διαιτησία και έκκληση για ενίσχυση από Λιόγα
Ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε ακόμη πιο δυσχερή θέση στη μάχη για την παραμονή του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Λιόγας, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης που έχει η ομάδα του.

«Είναι φανερό ότι η Πάτρα πήρε πολύ ενέργεια από τους Ρος και Μιλουτίνοβιτς και άλλαξε η ισορροπία της ομάδας. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και είχαμε προετοιμαστεί σωστά όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι τραυματίστηκαν οι Καυκής και Στέφενς και μάλιστα ο Στέφενς σε φάση που κατά την γνώμη μου ήταν ορισμός αντιαθλητικού φάουλ, όπως και σε μία ακόμη περίπτωση στο πρώτο μέρος με τον Σμιθ. Εκτός του ότι δεν το πήραμε, τραυματίσθηκε κιόλας, έπειτα από σπρώξιμο από πίσω», τόνισε.

«Παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να συγκεντρωθεί ξανά παίξαμε πιο δυνατά, μας βοήθησε η ζώνη όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε από λύσεις και δυνάμεις. Ο Άντερσον ήταν πολύ μόνος του και το γεγονός ότι ο συνήθως πολύ αθλητικός Στέφενς έπαιξε κάτω από το συνηθισμένο επίπεδό του μας στοίχισε. Αφήνει πικρή γεύση στο στόμα μου ο τρόπος που αντιμετωπίσθηκε η ομάδα από τους διαιτητές και είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση. Η νίκη με τον Πανελευσινιακό είναι πια ο τέλειος μονόδρομος. Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα, κοσμεί τον χώρο και του εύχομαι καλή συνέχεια», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: