Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι έρευνες για Σουμάχερ!!

Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζονται. Σε δύο εβδομάδες αναμένεται το πόρισμα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για Σουμάχερ
Ο Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και είχε ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, σε τεχνητό κώμα, αλλά την ίδια ώρα οι αρχές του Άλμπερτβιλ εξακολουθούν να ερευνούν τις συνθήκες που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Bild, υπάρχουν ακόμη αρκετά ερωτηματικά που χρειάζονται απαντήσεις και το πόρισμα αναμένεται σε δύο εβδομάδες. Μάλιστα τα αποτελέσματα των ερευνών θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου.

Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ειδικοί θα εξετάσουν τα σκι και το κράνος του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1 για να βεβαιωθούν πως ο εξοπλισμός του «Σούμι» ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές η οικογένειά του δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για το χιονοδρομικό κέντρο, όπου έγινε το ατύχημα.

Στο μεταξύ, οι αρχές αναφέρουν πως το ερασιτεχνικό βίντεο με το ατύχημα, που φερόταν να έχει καταγράψει ένας φροντιστής από το Έσεν με το κινητό του δεν έχει παραδοθεί και αμφισβητείται η ύπαρξή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: