Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Εκεί όπου άλλαξαν όλα…!

Στη Βέροια, όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η ανοικοδόμηση του Παναθηναϊκού, δοκιμάζεται σήμερα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία θέλει να σβήσει τις περσινές άσχημες αναμνήσεις.

Εκεί όπου άλλαξαν όλα…
Πριν από 13 μήνες (στις 16 Δεκεμβρίου 2012) ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 3-0 μέσα στην έδρα της Βέροια, το οποίο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση της τωρινής ομάδας εν όψει της φετινής σεζόν.

Πλέον η… νεόχτιση ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την αναμέτρηση, αφού στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Ζέκα και οι «πράσινοι» θέλουν να σβήσουν εκείνο το ματς.

Το έργο του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολο, αφού οι Ημαθιώτες είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο (1-1) και τώρα προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), πόσω μάλλον αν έχει στραβοπατήσει ο Ατρόμητος στην έδρα του Άρη και θα τον έχουν πλησιάσει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αναστασίου σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Πράνιτς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ντίνας και Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Δώνης και Αναστασόπουλος. Εκτός έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος, Αμπέντ, Μέντες, Σίλντενφελντ και Πέτριτς.

Προϊστορία

Το περσινό 3-0 ήταν μόλις η δεύτερη εντός έδρας νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν να αντιπαρατάξουν τρεις νίκες, αλλά κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία (οκτώ φορές).

Τα τελευταία δύο πρόσφατα ματς στη Βέροια
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

16/12/12 Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0 (14', 44' Ιωάννου, 55' Μπαργκάν)
21/10/07 Βέροια-Παναθηναϊκός 0-2 (49' Ίβανσιτς, 91' Σαλπιγγίδης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: