Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«Τραβηγμένη η πρώτη κίτρινη στον Μάντζιο»

Αυστηρή και τραβηγμένη χαρακτήρισε ο Νίκος Καραγεωργίου την πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος και οδήγησε στη συνέχεια στην αποβολή του. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

«Τραβηγμένη η πρώτη κίτρινη στον Μάντζιο»
Το παράπονό του για την αυστηρότητα του διαιτητή να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βαγγέλη Μάντζιο εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, ωστόσο υπογράμμισε πως φάνηκε η ποιότητα των Πειραιωτών και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Εκ των προτέρων ξέραμε πως το ματς είναι δύσκολο για εμάς. Κατά την διάρκειά του ανταποκριθήκαμε σε καλό βαθμό. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε προϋποθέσεις για γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει όμως ποιότητα, έβαλε γκολ και μας κέρδισε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στα δικά μου παιδιά για την προσπάθεια».

Για την αντίδρασή του στην αποβολή του Μάντζιου: «Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι ο καθένας από αυτά τα παιδιά είναι σημαντικός για εμάς. Θα ήταν καλύτερο να φεύγαμε με λιγότερες απώλειες. Η 2η κάρτα του Μάντζιου ήταν δίκαιη. Θεωρώ όμως πως οι κάρτες που δίνονται στα πεσίματα δίκην θεάτρου είναι αυστηρές και τραβηγμένες. Θα μπορούσε να μην γίνει. Να μην βγει η πρώτη κάρτα για τον Μάντζιο. Έγινε όμως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: