Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Απογοητευμένος ο Σάντσεζ!

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα με σκορ 3-2 από τον Ατρόμητο ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Λόρι Σάντσεζ.

Απογοητευμένος ο Σάντσεζ
Στη Ριζούπολη παίχτηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο από Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο, όμως οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη με σκορ 3-2.

Μιλώντας μετά το ματς, ο Λόρι Σάντσεζ εξέφρασε την απογοήτευση όλων για το αποτέλεσμα, αλλά τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Σάντσεζ:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα, ένα τέταρτο πριν από το τέλος του αγώνα είχαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάσαμε και δεν πήραμε τίποτα. Στα δυο τελευταία εντός έδρας ματς απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, φτάσαμε κοντά στη νίκη, παρ' όλα αυτά δεν πήραμε κάτι, είχαμε δύο ήττες. Πιστεύω ότι εάν πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, απέναντι στις ομάδες που πρέπει θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε για το αν χρειαζόταν επιπλέον παίκτης στο κέντρο μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας του, απάντησε χαμογελώντας: «Η επιφοίτηση είναι ένα πολύ ωραίο χάρισμα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: