Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συγκινημένος ο Γκρέιντζερ!!

Η ομάδα των Τρικάλων επισκέφτηκε τον Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο νοσοκομείο κι αυτός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αλλά και την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας.

Συγκινημένος ο Γκρέιντζερ
Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αφού τη Δευτέρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια. Τον Αμερικανό γκαρντ των Τρικάλων, που χειρουργήθηκε με επιτυχία αλλά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, επισκέφτηκε σύσσωμη η ομάδα του με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ καλά τώρα, είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και το μόνο που σκέπτομαι είναι πως μέρα με την μέρα θα γίνω καλύτερα ώστε να επανέλθω. Είμαι συγκινημένος από την μεγάλη συμπαράσταση που είχα από την ομάδα, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου», ανέφερε, ενώ για την επίσκεψη που δέχτηκε ανέφερε: «Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα που ήρθαν όλοι στο νοσοκομείο για να με επισκεφτούν και ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπο μου. Ένιωσα πολύ καλά που τα είπαμε από κοντά».

Παρά την ατυχία που τον βρήκε, προσπαθεί να βλέπει τη θετική πλευρά του νομίσματος. «Σίγουρα είμαι απογοητευμένος που δεν θα παίξω στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται αλλά παρηγοριέμαι από το γεγονός ότι είμαι ακόμη εδώ, ότι είμαι ζωντανός γιατί θα μπορούσα να είχα χάσει την ζωή μου. Και αυτό πιστεύω είναι πολύ σημαντικό, ότι είμαι εδώ και ότι θα παίξω ξανά μπάσκετ».

Τέλος, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Α1: «Έχω μεγάλη πίστη σε αυτά τα παιδιά, όλοι ξέρουν εξαιρετικό μπάσκετ και πιστεύω ότι θα κάνουν ότι πρέπει για να μείνει η ομάδα στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: