Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"Ισπανικός" σουγιάς!

Τα κάνει όλα το "πολυεργαλείο" του Ολυμπιακού! Πανέξυπνος, ομαδικός, τρεχαλατζής, γκολτζής και ...καλό παιδί (του Βαλβέρδε). Ποιος να είναι; Η απάντηση στον sportdog! Είναι ένας από τους πιο εργατικούς και συμπαθείς ξένους παίκτες που αγωνίζονται στη χώρα μας. Είναι τόσα χρόνια στην Ελλάδα, όμως είναι τόσο αθόρυβος που οι περισσότεροι τη φωνή του την άκουσαν για πρώτη φορά στην πρόσφατη πασίγνωστη διαφήμιση στο πούλμαν!
Είναι, φυσικά, ο Φουστέρ που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Άρα, αυτός θα πάει στην προπόνηση με γλυκά και οι συμπαίκτες του θα ανταποδώσουν με ευχές και δώρα.
Ο Φουστέρ γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1982 και πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην Ολίβα, την Έλτσε και τη Βιγιαρεάλ.
Ήταν από τις πρώτες επιλογές του Βαλβέρδε όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και σύντομα κατάλαβαν όλοι το γιατί.
Πανέξυπνος παίκτης, ομαδικός, με τρεξίματα, με γκολ. Ένα πολυεργαλείο που κάνει τα πάντα από τότε μέχρι και σήμερα, αφού όλοι οι προπονητές τον εμπιστεύονται το ίδιο.
Ουδέποτε έχει απασχολήσει για κανέναν άλλον λόγο, είναι πάντα σοβαρός και γενικά ο Φουστέρ είναι από τους παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της Λίγκας.
Στην καριέρα του έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα με τον Ολυμπιακό.

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: