Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

«Με δικαίωσαν οι παίκτες μου»

Η παρουσία και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη στο νικηφόρο ματς με τον Πανιώνιο έφεραν τη δικαίωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Με δικαίωσαν οι παίκτες μου»
Ο Εργοτέλης πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερα από 20 λεπτά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως η ομάδα του ήταν και τυχερή.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν είσαι με δύο παίκτες λιγότερους χρειάζεσαι και τύχη που την είχαμε σε μια φάση με το δοκάρι του Πανιωνίου», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο δεύτερο του ματς στον πάγκο των Κρητικών, ενώ είχε χάσει από τον Παναιτωλικό στην περασμένη αγωνιστική.

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ. Είχαμε και κάποια λάθη στην τελική προσπάθεια. Παίζαμε με πάθος, ενώ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό μας», πρόσθεσε ο 45χρονος τεχνικός και αναφέρθηκε στο σημείο και μετά που η ομάδα του έπαιξε με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

«Όταν μείναμε με δύο παίκτες λιγότερους ξέραμε ότι θα έβγαινε μπροστά ο αντίπαλος μας και παίζοντας σωστά, αλλά και με λίγο ρίσκο, καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Είχα πει ότι έπρεπε ο Διαμαντάκος να μείνει μπροστά, ώστε να κρατά κάποιους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και να εκμεταλλευτεί τυχών ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όπως και έγιναν. Οι παίκτες με δικαίωσαν με την παρουσία και την προσπάθειά τους», σχολίασε ο Ουζουνίδης και καταλήγοντας αναφέρθηκε στους Στοίκοβιτς και Ιμπραίμ που έκαναν ντεμπούτο κόντρα στους «κυανέρυθρους».

«Είμαι ευχαριστημένος και από τους νέους παίκτες που αγωνίσθηκαν, είναι και αυτοί καλοί παίκτες, όπως αυτοί που έχουμε. Με αυτή τη νίκη κάνουμε μια καινούργια αρχή και πλέον κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης με τη Βέροια που είναι ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς», δήλωσε ο Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: