Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Απογοητευμένος ο Στέφενς!!

Φανερά προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, αποδίδοντας την ήττα στην έλειψε αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του.

Απογοητευμένος ο Στέφενς
Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πλατανιά δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, απέδωσε την ήττα από τους Χανιώτες στην κακή αντίδραση των παικτών του και στην έλειψε αυτοπεποίθηση έπειτα από το τέρμα του Αθανασιάδη στο 10ο λεπτό.

Τέλος, όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές τόνισε πως χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος απ' αυτό που είδα σήμερα. Όταν σε πιέζουν τόσο πολύ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, δεν αξίζεις τη νίκη. Εμείς δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να ανατρέψει το σκορ και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά, όπως και κάποιοι από τους παίκτες μας πρέπει να μάθουν από αυτό».

Για το αν φταίει ο ΠΑΟΚ που βελτιώθηκε ο Πλατανιάς: «Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός. Και εμείς εφησυχάμε και ο Πλατανιάς πήρε την αυτοπεποίθηση για να παίξει καλύτερα και να πάρει τη νίκη».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το γκολ: «Αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Μετά το 1-0 κάναμε πολλά λάθη και αυτό έχει να κάνει με τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες μας».

Για το ότι Πλατανιάς βρήκε πολλές φορές εκτεθειμένο τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι όταν δε βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στη θέση σου. Όταν δεν παίζεις καλά, είναι καλό να κρατάς τη θέση σου. Φυσιολογικά όταν παίζεις στη θέση σου παίρνεις αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις καλά μπορείς να κάνεις δοκιμές, να αλλάξεις πράγματα, αλλά και αυτό έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε σήμερα».
Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το 1-0 εμείς ανεβάσαμε τον Πλατανιά και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό.Είμαι σίγουρα πάρα πολύ απογοητευμένος, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν τους καινούριους παίκτες, όπως και έναν παίκτη που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να είναι αυτή η θέση του. Δε θέλω να κατηγορήσω τον παίκτη μου, καθώς τα πήγε πολύ καλά, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του».

Τέλος, μίλησε για τις μεταγραφές: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε παίκτες στο κέντρο, πήραμε κεντρικό αμυντικό που δεν ήταν έτοιμος, όπως και ο φορ δεν μπορούσε να παίξει. Πιστέψτε με χρειάζεται χρόνο για τους καινούριους παίκτες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: