Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αναστόπουλος: «Ιστορική νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Πλατανιά απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Ιστορική νίκη»
Χαρούμενος έπειτα από την επιστροφή του Πλατανιά στις νίκες με την επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως χρειάζεται πάθος και μαχητικότητα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η σημερινή ήταν η πιο σπουδαία και σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς. Δεν το παρατήσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κατορθώσαμε να κλείσουμε το ημίχρονο με γκολ. Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 2-1 ήμασταν πολύ καλοί. Γνωρίζαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ότι η δύναμη του είναι στα στημένα, δεν έκανε σήμερα ούτε μία τέτοια φάση. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο. Αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματικοί με τον Παναθηναίκό ίσως να φεύγαμε με βαθμούς ή βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είναι ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες, Με την τακτική μας, όμως, καταφέραμε και κερδίσαμε. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε. Χρειάζεται πάθος και μαχητικότητα για να πετύχουμε την σωτηρία. Συγχαρητήρια στον κόσμο, μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε λίγοι και καλοί. Εμείς εδώ στον ΠΛατανιά λειτουργούμε ενωμένοι, με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».


Κατέληξε λέγοντας: «Η σημερινή νίκη είναι ιστορική. Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Τον πρωταθλητισμό αν δεν τον έχεις βιώσει δεν μπορείς να τον μεταδώσεις, δεν με αγγίζει εμένα το άγχος. Με ομάδες οπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ λες να πάρω τον πόντο. Ομως όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία θέλαμε σήμερα τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: