Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ικανοποίηση από Πεδουλάκη!

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη κόντρα στη Τρίκαλα ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ικανοποίηση από Πεδουλάκη
Την ικανοποίηση του για τη διάθεση που έδειξαν –παρά την κούραση- οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων για τη 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Είχαμε ένα ακόμη ματς μετά από 48 ώρες. Είχαμε κάποιες στιγμές με διάρκεια και διάθεση, ενώ σε κάποια άλλα σβήναμε, πράγμα λογικό λόγω της κούρασης αλλά και του κρύου που επικρατούσε. Προτεραιότητά μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο σε όλα τα παιδιά. Ο Ματσιούλις ξεκουράστηκε και ο Διαμαντίδης έπαιξε ίσα-ίσα για να προλάβει να ιδρώσει. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν σχεδόν όλα τα παιδιά. Βρίσκονται στο πλάνο μας», ήταν το σχόλιο του κόουτς των «πράσινων».

Από την πλευρά του ο σέντερ του «τριφυλλιού», Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ανέφερε: «Όπως κάθε ομάδα που παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έτσι και τα Τρίκαλα είχαν έξτρα κίνητρο. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, όμως στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε».

Σε ερώτηση σχετικά με τη συμμετοχή της Εθνικής στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε πως: «Αν και ακόμη είναι νωρίς να συζητάμε κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είναι καλό το ότι η ομάδα πήγε στο Παγκόσμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: