Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ένταση στην Πλατεία!!

Μίνι ένταση δημιουργήθηκε στη Νέα Σμύρνη, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, με τους οργισμένους φίλους του Πανιωνίου να τα... βάζουν με τους παίκτες για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Ένταση στην Πλατεία
Αναστάτωση έφερε η ήττα του Πανιωνίου από τον Εργοτέλη που μάλιστα έπαιζε και με εννιά παίκτες. Οι φίλοι των «κυανέρυθρων» πήγαν έξω απ’ τα αποδυτήρια και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την εικόνα των παικτών.

Οι Αραβίδης, Κουλουχέρης και Γιάννου βγήκαν να τους μιλήσουν, αλλά η ένταση παρέμεινε και είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώτος μπήκε ξανά μέσα, όντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κατάσταση.

Πέραν του αρνητικού αποτελέσματος, ο κόσμος των Νεοσμυρνιωτών δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά και είναι πολύ πιθανό απ’ τη νέα εβδομάδα να υπάρξει επίσκεψη στην προπόνηση για να τους «τρίξουν τα δόντια».

Είναι δεδομένο άλλωστε πως οι φίλοι του Πανιωνίου έχουν πειραχθεί με τους ποδοσφαιριστές που φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο (ή ακούγονται πως θα φύγουν) και τα 'χουν και με τη διοίκηση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: