Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται ο Λάζιτς!

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Μπόμπαν Λάζιτς παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο 6 μηνών με την προοπτική ανανέωσης για 2 χρόνια.

Έρχεται ο Λάζιτς
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Μπόμπαν Λάζιτς στον Ολυμπιακό.

Ο Ολλανδο-Βόσνιος εξτρέμ συνεργάζεται με τον Μίνο Ραϊόλα (τον μάνατζερ του Βάις), ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες ο πελάτης του να δοκιμαστεί για έξι μήνες από τον Μίτσελ και, αν τον πείσει, στη συνέχεια να υπογράψει για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βοσνία, η μεταγραφή του 20χρονου άσου θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Μέχρι πρότινος ο Λάζιτς έπαιζε στη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, με την οποία είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Λάζιτς αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ενώ αναμένεται να κληθεί και στην εθνική Νέων της Βοσνίας (και έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αν και έχει παίξει με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας).

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να δηλώσουν τις αλλαγές στη λίστα της UEFA για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ αναμένεται να δηλώσει τους Μαρκάνο, Βαλντές και Πέρες, ύστερα από τις αποχωρήσεις των Μήτρογλου, Βάις, Γιαταμπαρέ, Μεντζανί και του Σιόβα. Εκτός θα μείνει ο Πελέ, ο οποίος επέμενε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να φύγει από τον Εργοτέλη για να ζήσει την εμπειρία του Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: