Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ημέρα ανατροπής!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τα ματς της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ημέρα ανατροπής
O ΠΑΟΚ μας είχε συνηθίσει στις ανατροπές. Τις δικές του. Τώρα, για πρώτη φορά φέτος, είδε εκείνος το έργο με τον Πλατανιά πρωταγωνιστή στην ανατροπή. Ο Κάταϊ εκμεταλλεύθηκε τις αργές αντιδράσεις της άμυνας των φιλοξενουμένων και έκανε το ματς της ζωής του. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλη βενζίνη. Ο Στέφενς έβαζε, έβγαζε, αλλά προκοπή δεν είδε. Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες του στο πρωτάθλημα. Προφανώς το μυαλό είναι στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Εκεί οι στόχοι είναι εφικτοί. Το -14 όμως στο πρωτάθλημα δεν τιμά μια ομάδα που είχε σκοπό τον πρωταθλητισμό.

Οσο κι αν ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν το απόλυτο, η διαφορά είναι τεράστια. Με τέτοια άμυνα όμως (21 γκολ παθητικό σε 22 ματς) δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Οι ανατροπές καλές είναι, αλλά δεν θα τις κάνεις πάντα. Κάπως έτσι τελείωσε η ιστορία. Οσο κι αν ο Ολυμπιακός είναι ντεφορμέ η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Το ευτύχημα για τους πρωταθλητές είναι ότι βρήκαν στο πρόσωπο του Ολαϊτάν τον άνθρωπο που τους βγάζει από το αδιέξοδο. Η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Ο Παναιτωλικός στάθηκε άξια στο Φάληρο, αλλά η φανέλα των γηπεδούχων τον λύγισε. Ο Μίτσελ έβαλε και τον Βαλντές, αλλά ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα. Τα σερί παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή επηρεάζουν τους πάντες.

Αν πάντως υπάρχει μια ομάδα που κάνει πορεία κορυφής με αντίστοιχες καλές εμφανίσεις αυτή είναι ο Ατρόμητος. Μιλάμε για τον τελευταίο καιρό (προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Ο Ολυμπιακός δεν παίζεται, αλλά η ομάδα του Περιστερίου παίρνει το όσκαρ για τις τελευταίες της εμφανίσεις. Μείωσε στους πέντε πόντους από τον ΠΑΟΚ κάνοντας ανατροπή στη Ριζούπολη. Τώρα βάζει στόχο να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το κύπελλο μετά τη «λευκή» ισοπαλία που πήρε στον Πειραιά. Δεν θα είναι απλή υπόθεση, αλλά ο Ατρόμητος με τα όσα έχει δείξει ως τώρα πιστεύει στο θαύμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: