Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Στέφενς υποφέρει από… τζετ-λαγκ!!

«Ντου από Παντού» με τη νίκη του Πλατανιά επί του ΠΑΟΚ και τη μάχη των πάγκων. Ποια τα λάθη του Στέφενς; Κι έτσι πριν καλά, καλά το καταλάβει ο ΠΑΟΚ έμεινε 14 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό την 22η αγωνιστική. Εκεί που μείωσε κάποια στιγμή στους 8, αυξήθηκε πάλι η διαφορά.
Πίστη
Ο Πλατανιάς, λοιπόν, όχι μόνο δεν φοβήθηκε από το 0-1, αλλά θέριεψε. Είχε πίστη στον εαυτό της η ομάδα του Αναστόπουλου. Κι από την άλλη ο Στέφενς είχε βραχυκυκλώσει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουμε δει τόσα και τόσα μέσα στη σεζόν.
Δεν έκανε και τίποτα
Εδώ, δηλαδή, μιλάμε για σοβαρά προπονητικά λάθη. Πατάει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ο Μάρτενς, αμέσως ο Στέφενς τον παίρνει στην αποστολή, τον βάζει με τον Πανιώνιο για πάνω από μισή ώρα. Από 1-0 που ήταν το ματς, 2-0. Κι όχι ότι έφταιγε ο Μάρτενς, αλλά δεν έκανε και τίποτα όσο έπαιξε. Ή μήπως τον είδατε εσείς σήμερα να πετάει;
Έτσι θα αποδώσουν;
Με το που ήρθε ο Νάτχκο, τον έριξε κι αυτόν στα βαθιά για ένα μισάωρο σήμερα. Και δεν έκανε τίποτα, αλλά και το σκορ από 1-1 έγινε 2-1. Εδώ, δηλαδή, οι παίκτες δεν προλαβαίνουν να κατέβουν από το αεροπλάνο και να συνέλθουν από το τζετ-λαγκ και βρίσκονται κατευθείαν στο γήπεδο. Είναι δυνατόν να αποδώσουν;
Στο ψυγείο
Ο άλλος ο Μαντούρο από την ώρα που πήγε στην Θεσσαλονίκη δεν έχει σταματήσει να παίζει. Μαζί με τον Κάτσε. Εκεί που ο μικρός ήταν στο ψυγείο για ένα ολόκληρο πεντάμηνο, τώρα δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι για τα χαφ εκτός απ’ αυτό το δίδυμο. Πριν δεν άλλαζε ποτέ Τζιόλη – Λάζαρ, μέχρι που δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, τώρα το ίδιο γίνεται με Μαντούρο – Κάτσε.
Μια φορά δεξιά;
Και γκρινιάζει για τους παίκτες του ο Στέφενς και τα γκολ που τρώνε. Τι φταίνε, όμως, όσοι παίζουν στην π.χ. άμυνα; Μήπως είναι αμυντικοί οι περισσότεροι; Και πόσοι παίζουν στη θέση τους; Ο Σκόνδρας ήταν από τα κορυφαία δεξιά μπακ πέρυσι κι ανάθεμα αν έχει παίξει μια φορά στην θέση του. Αριστερό μπακ έχει αγωνιστεί. Σέντερ μπακ το ίδιο. Δεξί; Δεν θυμάμαι.
Καμία κάθετη ακόμα
Το ότι βγήκε η έμπνευση Κίτσιου στον Στέφενς, δεν πάει να πει ότι θα γίνεται το ίδιο με όλους. Ή μήπως είναι στόπερ ο Κατσουράνης; Δεν θα ήταν πιο χρήσιμος στα χαφ να βγάζει καμία κάθετη ακόμα; Περισσότερες μπαλιές θα μπορούσε να κάνει από τον Μαντούρο ή τον Τζιόλη. Ούτε, βέβαια, ο Τζαβέλλας είναι στόπερ. Και φαίνεται ειδικά στις στημένες φάσεις, αφού δεν είναι ψηλός και αλτικός.
Τα μπόσικα
Όσο για τον Σπυρόπουλο, ξαφνικά εκεί που ήταν παροπλισμένος έχει γίνει ενδεκαδάτος. Με τον παικταρά Λίνο να κρατάει τα μπόσικα στον πάγκο.
Ενώ σέρνεται
Μήπως είδατε εσείς κανέναν Σαλπιγγίδη να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο τρίμηνο; Ο Ολίσε που έβαλε δυο, τρία γκολ σερί, τι γίνεται; Ο Στοχ γιατί δεν βγαίνει έξω, ενώ σέρνεται στα περισσότερα ματς;
Και χοντρά
Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρά προβλήματα στο ρόστερ του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κι ακόμα έχει κατά τη γνώμη μου. Όπως υπάρχουν και παίκτες που έχουν κάνει σκαμπανεβάσματα. Και ο Στέφενς έχει κάνει λάθη, όμως. Και χοντρά, μάλιστα. Και στο φινάλε, αφού βάζεις με τη μια όλους τους νεοφερμένους με το που κατεβαίνουν από το αεροπλάνο, γιατί δεν ρίχνεις και τον Ινσαουράλδε μέσα, που στο φινάλε είναι «κανονικός» στόπερ;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: