Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Φλεβαράκης: «Ήμασταν πολύ σοφτ»

Δεν ήταν ικανοποιημένος από την δύναμη που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες των Τρικάλων στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Φλεβαράκης.

Φλεβαράκης: «Ήμασταν πολύ σοφτ»
Περισσότερη δύναμη ήθελε να δει από τους παίκτες στο παρκέ του ΟΑΚΑ ο τεχνικός των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης. Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν από τον ανώτερο Παναθηναϊκό όμως ο Έλληνας κόουτς δεν περίμενε τους παίκτες του τόσο… σόφτ.

«Δεν δείξαμε το απαραίτητο κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν θετικά σημάδια στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν παίζεις με μια ομάδα με τόση ποιότητα πρέπει να παίζεις όσο πιο δυνατά γίνεται. Εμείς ήμασταν πολύ σοφτ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πορεία του. Είμαι αισιόδοξος πως θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά. Το εύχομαι, ειδικά για την Ευρώπη. Εμείς έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας, όπου το σοφτ δεν συγχωρείται», ήταν το σχόλιο του προπονητή της θεσσαλικής ομάδας.

Ο κορυφαίος του ματς, με 30 πόντους, Κρις Έβανς, είπε από την πλευρά του: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο καταφέραμε να προσεγγίσουμε τον Παναθηναϊκό στο σκορ πετυχαίνοντας κάποια τρίποντα. Στην τελευταία περίοδο κάναμε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να βγούμε εκτός παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: