Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αλέξης Αλεξίου στο Metropolis: «Απόλλων από τα παλιά στη Δράμα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξης Αλεξίου αναφερόμενος στην χθεσινή νίκη των «κοκκινόμαυρων» στην Δράμα επί της Δόξας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τη νίκη επί της Δόξας Δράμας: «Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι, αγωνιστήκαμε με ψυχή και πάθος, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο που μας θύμησε έναν Απόλλωνα από τα παλιά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμασταν πολύ πίσω, ωστόσο, τώρα έχουμε πλησιάσει και θα συνεχίσουμε την μάχη ως τέλος, παίζοντας κάθε Κυριακή έναν «τελικό». Έχουμε καινούρια ομάδα, αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού, προσπαθούμε να παίξουμε πιο επιθετικά το στυλ. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να κάνουμε τον Απόλλωνα όπως τον ονειρευόμαστε. Θέλουμε υπομονή και χρόνο, όμως είμαστε στην μέση του πρωταθλήματος και είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε κάτω από πίεση».

Για τα μεταγραφικά και την διοικητική σταθερότητα: «Περιμένουμε έναν σέντερ φορ ακόμη και κλείνουμε με τις μεταγραφές. Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι ότι υπάρχει μια διοίκηση με έναν άνθρωπο επικεφαλής, τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, που είναι κύριος με «Κ» κεφαλαίο, μοχθεί για την ομάδα την οποία έχει κάνει μια από τις πιο σοβαρές στην κατηγορία». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: