Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρά με Κούρντι η ΑΕΚ!

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να κλείσει άμεσα τον Αμίρη Κούρντι για τη θέση του δεξιού μπακ. Σενάρια και για τον Ντούνη.

Προχωρά με Κούρντι η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αναζητεί τουλάχιστον έναν δεξιό μπακ για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Γεωργέας δεν θα είναι βασική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ Αργυρίου και Τσουκαλάς δεν έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους.

Είναι πολύ πιθανό να βρει τον παίκτη για τη θέση του οπισθοφύλακα στο πρόσωπο του Αμίρη Κούρντι. Ο 23χρονος μπακ του Πανιωνίου είναι βασικός στόχος της «Ένωσης» και πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται στο… χέρι της να τον κλείσει. Ο Κούρντι έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο οι οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό του καθιστούν εφικτό να βρεθεί μία συμφέρουσα φόρμουλα για όλες τις πλευρές και να αποχωρήσει ειρηνικά από την ομάδα.

Στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ένας ακόμη «κυανέρυθρος», ο Μάρκος Ντούνης. Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού, όπου αναζητεί ενίσχυση η «Ένωση», ενώ το συμβόλαιό του επίσης λήγει το 2016. Μάλιστα ο Ντούνης εκπροσωπείται από τον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν άριστες σχέσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: