Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Βαλντές: «Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι»

Βέβαιος πως θα γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι είναι ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος πραγματοποίησε κόντρα στον Παναιτωλικό το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Βαλντές: «Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι»
Την πρώτη του συμμετοχή ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Νέλσον Βαλντές.

Μιλώντας μετά το ματς, ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και τόνισε πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και στοχεύει να είναι απολύτως έτοιμος στα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις του Βαλντές:

Για τις εντυπώσεις απ' το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω το κοινό του Ολυμπιακού που με υποδέχθηκε τόσο θερμά και ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσω περισσότερο ρυθμό, ώστε να τους δώσω περισσότερες χαρές και να τους ευχαριστήσω γι' αυτή τους την υποδοχή».

Για το αν θα ενταχθεί άμεσα στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και του Μίτσελ:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα της οποίας της αρέσει πολύ κι αυτός είναι και ο τρόπος παιχνιδιού που έχω κι εγώ, μου αρέσει να δουλεύω πολύ για να δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου, πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι και καλύτερος, ακόμα δεν θεωρώ ότι έχω φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μου, αλλά ελπίζω σιγά-σιγά να βρω τον ρυθμό μου, ώστε να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν καλύτερα για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την πρόκληση των παιχνιδιών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Είναι σίγουρα δύσκολα παιχνίδια, αλλά υπάρχει και ρεβάνς, οπότε είναι δύο παιχνίδια που είναι σίγουρα τελικοί, ο Ολυμπιακός όμως είναι ιστορικός σύλλογος, ένας σύλλογος μεγάλος και πιστεύω ότι θα μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάω όσο καλύτερα γίνεται».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις απ' την Ελλάδα:
«Ναι, υπάρχει καλό φαγητό κι όπου υπάρχει καλό φαγητό και καλός κόσμος πάντα προσαρμόζομαι πολύ εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: