Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Φράγκος στο Metropolis: «Αδικαιολόγητος ο Στέφενς που δεν πέταξε έξω τον Στοχ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο στρατηγός ε.α. και γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, Φραγκούλης Φράγκος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Στοχ κατά του Στέφενς κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα: «Πρέπει να κάνουν αυτοκριτική οι παίκτες για το πόσο έχουν πικράνει το κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι πληρωμένοι,τακτοποιημένοι, καλά αμειβόμενοι και παρ' όλα αυτά υπάρχει παίκτης που βρίζει τον προπονητή του. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Θα ευχόμου να ήταν μια κακιά στιγμή που δεν την είδε ποτέ κανένας. Είναι ότι χειρότερο για την εικόνα της ομάδας, αν θέλουμε να λέμε ότι μιλάμε για ομάδα και όχι για συνονθύλευμα παικτών. Αν το αντιλήφθηκε ο Στέφενς, είναι αδικαιολόγητος που δεν τον πέταξε έξω από τον αγώνα. Κι ας παίξεις με δέκα παίκτες. Αν δεν το αντιλήφθηκε είναι δικό του θέμα. Το είδε σήμερα και πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του».

Για την τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή: «Μια πραδειγματική τιμωρία είναι το λιγότερο. Με τις τιμωρίες δεν βγαίνει κάτι. Αν δεν έχεις ενσυνείδητη πειθαρχία δεν κάνεις τίποτα».

Για το αν τίθεται ζήτημα γενικότερης πειθαρχίας: «Ο μόνος που το ξέρει είναι ο ίδιος ο προπονητής αν δεν εκτελούνται οι εντολές που δίνει. Πάντως, μέχρι στιγμής πλην του Χακόμπο δεν έχουμε δει ανάλογα περιστατικά που να δείχνουν ότι υπάρχει θέμα πειθαρχίας».

Για τον Στέφενς: «Έχει φτιάξει την εικόνα ενός αρίστου προπονητή. Πάντα όμως σε μια καινούργια δουλειά κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να παραμείνει εντός στόχων μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σωστό που δέχεται κριτική και ίσως να του κάνει και καλό». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: