Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τι να θυμηθεί, τι να ξεχάσει!

Να βρει ξανά διάρκεια στο παιχνίδι του και να ξεχάσει το στραβοπάτημα με τον ΟΦΗ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού. Στροφή στο ματς με Αστέρα. Η… απίθανη πρωτιά των «πράσινων» στο πρωτάθλημα.

Τι να θυμηθεί, τι να ξεχάσει
Η έλλειψη διάρκειας στην απόδοση του Παναθηναϊκού είναι εμφανής στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου, αφού με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Βέροια, στα υπόλοιπα παιχνίδια οι «πράσινοι» παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα που άλλοτε έχουν πληρώσει κι άλλοτε όχι. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει από τους παίκτες του να… θυμηθούν τη σταθερότητά τους αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παράλληλα δεν θέλει οι παίκτες του να παρασυρθούν από την κουβέντα για τη διαιτησία και τονίζει πως πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους.

Στροφή σε Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει ήδη την προσοχή στο ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει και πάλι στον Πράνιτς, που θα χάσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα θα παίξει στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και ο ανέτοιμος Πέτριτς που χθες έκανε μέρος του προγράμματος. Στο ματς με τους Αρκάδες επιστρέφει από τιμωρία ο Ζέκα, αλλά θα λείψει για τον ίδιο λόγο ο Ρισβάνης.

Πρώτος στα φάουλ

Ο Παναθηναϊκός κατέχει δύο πρωτιές που προκαλούν έκπληξη και δημιουργούν ερωτηματικά στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ εις βάρος τους (429), ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως έχουν και τα λιγότερα κερδισμένα (281). Επίσης οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν δεχτεί 69 κίτρινες και 5 κόκκινες κάρτες. Μόνο Άρης (71) και Βέροια (70) έχουν περισσότερες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: