Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Λυκογιάννης: «Κουραστήκαμε…»

Στην κόπωση των παικτών του απέδωσε ο Άρης Λυκογιάννης την αγωνιστική καθίζηση του Ικάρου Χαλκίδας στο ματς με τον Ολυμπιακό από το 25ο λεπτό και έπειτα.

Λυκογιάννης: «Κουραστήκαμε…»
Ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών του μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, μετά την ήττα με 87-64 από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, χαρακτήρισε «τελικό των τελικών» το προσεχές παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά, ο Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Ολυμπιακό για τη νίκη τους. Για ένα ημίχρονο μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και σε άμυνα και σε επίθεση και έτσι είχαμε επαφή με το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν τρία πράγματα. Ένα απρόοπτο στο ζέσταμα δεν μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τον Μανωλόπουλο, κλείσαμε το rotation και κουραστήκαμε, δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και ο Ολυμπιακός μας έβαλε εύκολους πόντους στη δική του επίθεση. Μας έκανε μεγάλη ζημιά ο Περπέρογλου και ας μην φαίνεται στη στατιστική.

Με την Ελευσίνα δεν μπορώ να πω ότι είναι ο τελικός των τελικών, αλλά ένας από τους πολλούς τελικούς που έχουμε έως το τέλος του πρωταθλήματος στην προσπάθεια που κάνουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Θα έχουμε κάποιους νέους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας μας και αυτοί οι παίκτες θα είναι στην περιφέρεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: