Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Στέφενς αποφασίζει για Στοχ!

Σύγνώμη ζήτησε ο Μίροσλαβ Στοχ στη συνάντηση που είχε με τον Χουμπ Στέφενς, με τον Ολλανδό τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποφασίζει αν πέραν του προστίμου θα υπάρξει κι άλλη τιμωρία στον Σλοβάκο.

Ο Στέφενς αποφασίζει για Στοχ
Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Μίροσλαβ Στοχ και τον Χουμπ Στέφενς. Οι δυο τους είχαν συνάντηση στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας όπου ο Σλοβάκος άσος έδωσε εξηγήσεις για τα χθεσινά «γαλλικά» του στο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Στοχ ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του τόσο απ’ τον Ολλανδό τεχνικό όσο και από τους συμπαίκτες του, ενώ υπογράμμισε πως ουδέποτε ήθελε να προσβάλλει τον προπονητή του, αλλά ήταν μια αντίδραση της στιγμής, αφού δεν μπορούσε να συνεννοηθεί καλά.

Απ’ τη μεριά του ο Στέφενς –όντας σαφώς πιο ψύχραιμος μια μέρα μετά- του έκανε συστάσεις σε πιο ήπιο τόνο και του ξεκαθάρισε πως τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν την εν γένει εικόνα του συλλόγου.

Ο παίκτης θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός του «Δικεφάλου του βορρά» και απομένει να δούμε αν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιβάλλει κάποια περαιτέρω αγωνιστική τιμωρία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: