Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πρίφτης: «Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά…»

Η συνέχεια για τον Κολοσσός προμηνύεται δύσκολη όπως ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ, τονίζοντας παράλληλα ότι οι «θαλασσί» μπορούν να ορίσουν την τύχη τους.

Πρίφτης: «Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά…»
Ο Κολοσσός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Για αυτό και ο προπονητής των Ρόδιων, Δημήτρης Πρίφτης, έκανε λόγο για δύσκολη συνέχεια για την ομάδα, τονίζοντας ωστόσο ότι έχει τη δυνατότητα να είναι εκείνη που θα… ορίσει την τύχη της.

«Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή ομάδα, θα έπρεπε να παίξουμε πραγματικά καλά για να κερδίσουμε και το ξέραμε, αλλά δεν το κάναμε. Ανταποκριθήκαμε μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο, που προσεγγίσαμε όπως θέλαμε το ματς στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε άσχημα ποσοστά, επίσης στις βολές ήμασταν κακοί αλλά παρόλα αυτά περάσαμε μπροστά στο τέλος, η Δράμα, όμως, έβαλε κάποια μεγάλα σουτ σε εκείνο το σημείο και πήρε τη νίκη. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν ακόμη οι ευκαιρίες και η δυνατότητα να κοντρολάρουμε εμείς την τύχη μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Συγχαρητήρια στη Δράμα και καλή συνέχεια», ήταν το σχόλιο του Έλληνα κόουτς.

Εκ μέρους των παικτών των «θαλασσί», ο Άγγελος Τσάμης ανέφερε: «Παίζουμε συνέχεια υπό πίεση, από το ξεκίνημα της σεζόν, και θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση αφού μόνιμα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε την τύχη στα χέρια μας, έχουμε το πάνω χέρι στη βαθμολογία σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, οπότε συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: