Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Στον «αέρα» ο Πάρντιου για την… κουτουλιά! (video)

Τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του Άλαν Πάρντιου στη Νιούκαστλ μετά την κουτουλιά του σε παίκτη της Χαλ. Βαρύ πρόστιμο στον προπονητή από την ομάδα του και κλήση σε απολογία από την FA.

Στον «αέρα» ο Πάρντιου για την… κουτουλιά (video)
Εξαιρετικά επισφαλής είναι η θέση του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της Νιούκαστλ μετά την κουτουλιά που έδωσε στον Ντέιβιντ Μάιλερ της Χαλ. Ο Άγγλος τεχνικός έχασε την ψυχραιμία του σε ένα ματς που η ομάδα του κέρδισε άνετα, αλλά δεν αποκλείεται αυτή η αντίδραση να του στοιχίσει τη δουλειά του.

Ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη όμως όλα δείχνουν ότι η τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα είναι βαριά ενώ δεν αποκλείεται και η απομάκρυνσή του από το σύλλογο, που ήδη τον τιμώρησε με πρόστιμο 100.000 λιρών.

«Ξέρω τι έγινε και επίσης ξέρω ότι δεν θα γλιτώσω την τιμωρία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον παίκτη, από τον κόσμο της Χαλ αλλά και από τους οπαδούς μας. Ήταν μια στιγμή, στην οποία δεν κατάφερα να συγκρατήσω την ένταση. Ήθελα απλά να τον απομακρύνω από κοντά μου» τόνισε ο Πάρντιου ενώ ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση της Νιούκαστλ, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Νιούκαστλ είναι απογοητευμένη από την συμπεριφορά του προπονητή της Άλαν Πάρντιου. Ήταν απαράδεκτη και δεν είναι αυτή που αρμόζει σε όποιον θέλει να είναι προπονητής της ομάδας μας. Ο σύλλογος θα ερευνήσει την υπόθεση και δεν πρόκειται να γίνει άλλο σχόλιο για την ώρα».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: