Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ουζουνίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος με τις προσπάθειες των παικτών του Εργοτέλη δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ουζουνίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»
Ευχαριστημένος από την αντίδραση του Εργοτέλη δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των Κρητικών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως τέτοιες εμφανίσεις θα «κλειδώσουν» γρήγορα την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά όχι αποτέλεσμα. Με βάση τις ευκαιρίες έπρεπε να είμαστε οι νικητές. Δημιουργούσαμε συνέχεια ευκαιρίες, όπως την κεφαλιά του Ιμπραήμ. Στο δεύτερο μέρος, παρότι δεχθήκαμε το 0-2, πιέσαμε πολύ τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς που άρχισαν το παιχνίδι, αλλά περισσότερο σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή. Αν συνεχίσουμε έτσι θα τελειώσουμε πολύ γρήγορα την υπόθεση παραμονή.

Η ανατροπή δείχνει ότι την πίστευαν οι παίκτες. Τους έχω πει ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Αυτό τους είπα και στο ημίχρονο, ότι παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ, μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ.

Δεν πιέσαμε καλά στην αρχή. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε και την κούραση του ΠΑΟΚ, προκαλώντας προβλήματα, όμως το γκολ μάς δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την πίεση, δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα. Η εικόνα έδειχνε ότι θα γίνουν οι φάσεις, απλά δεν τις τελειώναμε καλά. Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να το πιστέψουν περισσότερο οι παίκτες μου.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εντελώς διαφορετικά. Δεν το περιμέναμε. Δεν αντιμετωπίσαμε, όμως ουσιαστικό πρόβλημα.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε και την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος έκανε τα δύο γκολ, το φάουλ του Τζαβέλλα. Δε νομίζω ότι εκτός από τις ατομικές προσπάθειες έκανε κάτι άλλο. Νομίζω ότι εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: