Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πράνιτς: «Δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα»

Ενθουσιασμένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος στάθηκε στις διαφορές στα μπάτζετ των δύο ομάδων.

Πράνιτς: «Δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα»
Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του «Τριφυλλιού», με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στις διαφορές στα μπάτζετ των δύο ομάδων, τονίζοντας πως κυριάρχησε η μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ακόμα δεν το πιστεύουμε. Όλα πήγαν καλά για εμάς. Η καρδιά και η ψυχή παίζει μπάλα και όχι τα χρήματα. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τους χώρους και κρατήσαμε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός θα ανοιγόταν και εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους. Ήμασταν εξαιρετικοί στην τακτική.

Είναι από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας μου. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είχε καιρό να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την έδρα. Δείξαμε πως ήμασταν εξαιρετικοί και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Όπως λέμε πάντα πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Αρχικά θα απολαύσουμε τη νίκη και από αύριο θα σκεφτούμε τη συνέχεια. Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ του είχε δώσει δύναμη. Θα πάρει το πρωτάθλημα λογικά. Για εμάς όμως ήταν ξεχωριστό το παιχνίδι. Δείξαμε πως έχουμε μέλλον. Μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: