Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ξανά... καουμπόυ ο Σολδάδο!!

Είχε να σκοράρει δύο μήνες και! Ο Σολδάδο, όμως, φόρεσε «σπιρούνια»καουμπόυ, επέλεξε σαλούν, «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και οδήγησε την Τότεναμ σε νίκη 1-0 επί της Κάρντιφ, βάζοντάς την σε τροχιά Ευρώπης.

Ξανά... καουμπόυ ο Σολδάδο! (video)
Τους τελευταίους δύο μήνες, όσο και να περιπλανιόταν στις αντίπαλες περιοχές, δεν κατάφερνε να «καπνίσει« την κάννη του όπλου του!

Στην αναμέτρηση, όμως, με τη Κάρντιφ, ο Ρομπέρτο Σολδάδο πήρε την κατάσταση πάνω του και οδήγησε την Τότεναμ σε νίκη 1-0, δίνοντάς την ξανά τη δυνατότητα να σκέφτεται Ευρώπη.

Εξ αρχής, το ματς ήταν δύσκολο για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ, διότι αντιμετώπιζε ένα σύνολο που θα έδινε τα πάντα για να μην ηττηθεί. Να πάρει ό,τι μπορεί προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες για παραμονή στην Premier League.

Τη λύση, ωστόσο, για τα «σπιρούνια» την έδωσε ο Ισπανός «φονιάς» με πολύ ωραίο πλασέ στο 28’, αφού πρώτα υποδέχθηκε την ασίστ του -φορμαρισμένου εσχάτως- Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και έβαλε τους Λονδρέζους σε θέση οδηγού. Παράλληλα, έδωσε τέλος στο προσωπικό του αρνητικό σερί, αφού είχε να «ματώσει» δίχτυα, από τις 29 Δεκεμβρίου.


Πέρα από τη νίκη… Ευρώπης της Τότεναμ όμως, είχαμε και το 4-1 της Άστον Βίλα επί της Νόριτς στο «Βίλα Παρκ», το οποίο απομακρύνει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Λάμπερτ από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος, ο Τόνι Πιούλις αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο μόνος προπονητής που θα μπορούσε να σώσει την Κρίσταλ Πάλας. Πήγε στην έδρα της Σουόνσι, απέσπασε την ισοπαλία 1-1 και μένει έξω από μπελάδες.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 1/3

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 1-0
(81’ Λουκάκου)

Φούλαμ-Τσέλσι 1-3
(74’ Χάιτινχα - 52’, 65’, 69’ Σίρλε)

Χαλ-Νιούκαστλ 1-4
(47’ Ντέιβις - 10’, 55’ Σισοκό, 42’ Ρεμί, 90’+2’ Ανίτα)

Στόουκ-Άρσεναλ 1-0
(76’ πεν. Γουόλτερς)

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ 0-3
(16’ Σουάρες, 58’ Στέρλινγκ, 90’+5’ Τζέραρντ)

Κυριακή, 2/3 (18:30)


Άστον Βίλα-Νόριτς 4-1
( Μπεντέκε 25’,27’, Μπακουνά 37’ Μπασόνγκ 41’ αυτογκόλ- Χόλαχαν 3’)


Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας 1-1
(Ντε Γκούζμαν 25’- Μάρεϊ 72’ πέναλτι)
Τότεναμ-Κάρντιφ 1-0
(Σολδάδο 28’)

** Τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ αναβάλλονται λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ, ανάμεσα στην ομάδα του Πελεγκρίνι και τις «μαυρόγατες».


Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 8/3 (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Κάρντιφ-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Στόουκ
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

** Αναβάλλονται λόγω Κυπέλλου τα παιχνίδια: Άρσεναλ-Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ-Χαλ, Νιουκάστλ-Έβερτον και Λίβερπουλ-Σάντερλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: