Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Παράσχος: «Πολύ καλύτερος ο Παναιτωλικός»

Δεν μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος απ’ την ομάδα του.

Παράσχος: «Πολύ καλύτερος ο Παναιτωλικός»
Καλύτερο απ’ τον Ατρόμητο χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο προπονητής του συλλόγου του Περιστερίου ανέφερε πως η τύχη βοήθησε την ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους Αγρινιώτες για την εμφάνισή τους.

«Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Σήμερα παρ' όλο που πετύχαμε τρία γκολ, ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Πιστεύω και ο τερματοφύλακας και η τύχη μας βοήθησαν και να μην πετύχει πρώτος γκολ ο Παναιτωλικός και να μην αλλάξει το σκορ υπέρ του μετά το 1-1, ειδικότερα αν δεν έβγαζε την κεφαλιά εξ' επαφής ο Τσέναμο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν ακούς ένα σκορ ευρύ όπως το 3-1, ο κόσμος που δεν είδε το ματς πιστεύει ότι ήταν πολύ καλύτερος ο Ατρόμητος. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Πράγματι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς και σίγουρα τον αδικεί το σκορ».

Όσον αφορά την επιθετική δεινότητα της ομάδας του τόνισε:«Είναι και αποτελεσματικότητα και αυτό δεν είναι τυχαίο, ότι φέτος με λίγες τελικές μπορούμε και καταφέρνουμε να πετύχουμε το γκολ. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο αν κάπως διορθώθηκαν τα πράγματα ήταν η είσοδος του Μπάλλα που έδωσε ηρεμία στο κέντρο και γενικά δεν κινδυνεύσαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: