Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

«Έχουμε βρει το κουμπί του»

Για τη δεύτερη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον Παναιτωλικό φέτος, αλλά και την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ίδιος μίλησε ο Λουίτζι Τζενάμο μετά το τέλος του ματς.

«Έχουμε βρει το κουμπί του»
Ικανοποιημένος απ’ την προσωπική του εμφάνιση, αλλά και απ’ τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Λουίτζι Τζενάμο.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποιεί φέτος ο σύλλογος του Περιστερίου, τονίζοντας πως η δεύτερη θέση δεν είναι αυτοσκοπός, ενώ χαρακτήρισε «αυτονόητο» το ότι οι νίκες είναι αφιερωμένες στο Γιώργο Σπανό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Νovasports:

«Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα, όταν κάποιοι παίκτες δεν τραβάνε, αν κάποιοι άλλοι είναι σε καλή μέρα ξελασπώνουνε για τους συμπαίκτες τους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου, χαίρομαι που βοήθησα τα παιδιά σ' αυτό το, όπως λέτε, σ' αυτή τη μέρα όπου δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε σωστά και κυρίως είμαι ευχαριστημένος γιατί συμβαίνει αυτό σε μία έδρα, η οποία δεν είχε ως τώρα χάσει βαθμούς».

Για το ότι ο Ατρόμητος νίκησε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και για το κύπελλο: «Φαίνεται ότι έχουμε βρει το κουμπί τους».

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι στη δεύτερη θέση και αν αυτή είναι αυτοσκοπός: «Όχι, όχι, εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κοιτάμε να μην αδικούμε τους εαυτούς μας. Δηλαδή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές, η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όταν χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε αδικούμε τους εαυτούς μας. Προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το ρόστερ που έχουμε κι από εκεί και πέρα υπάρχει κι ο συναγωνισμός, εξαρτάται τι θα κάνει και ο ΠΑΟΚ βαθμολογικά, εμείς κοιτάμε κάθε Κυριακή να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παίρνουμε το τρίποντο κι από εκεί και πέρα θα δείξει».

Για το ότι ο Ατρόμητος μπορεί και στην κακή του μέρα να παίρνει αποτελέσματα:«Ναι, είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι όπως σας είπα δείγμα ότι όταν δεν τραβάει η ομάδα, υπάρχουν μερικοί παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή μέρα και ξελασπώνουνε τους συμπαίκτες τους».

Για το αν υπάρχει συσπείρωση μετά την περιπέτεια του Γιώργου Σπανού: «Ασφαλώς, , ό,τι έχει γίνει με τον πρόεδρο μας έχει πεισμώσει. Εμείς και αυτό το παιχνίδι είναι αυτονόητο ότι το αφιερώνουμε σ' αυτόν, του δείχνουμε έστω και μ' αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας γιατί στο κάτω-κάτω είχαμε λάβει και ένα μήνυμα απ' τον πρόεδρο που μας έλεγε εσείς αυτό που μπορείτε να κάνετε παιδιά είναι μες στον αγωνιστικό χώρο να κερδίζετε κι αυτό μου δίνει δύναμη, λοιπόν, αυτή τη δύναμη προσπαθούμε να του τη δίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: